En bedre overgang ⋆ Mama's House

En bedre overgang

Overgangsalder Klimakterie Hedetur Svedtur Hormoner Balance Varde Jylland Esbjerg Ribe

Mama's House tilbyder foredraget "En bedre overgang" om overgangsalderen!
Du får viden om din krop, det hormonelle system, men også hvad du selv aktivt kan gøre for at mildne din overgangsalder.

Annette fortæller siger om foredraget​

Jeg synes at det var en god præstation, både audiotivt og visuelt.. Der er helt klart nogle gode budskaber i materialet. Jeg kunne godt lide at være tilstede, og du formåede at holde min opmærksomhed i fokus.. Altså du er god til at få deltagerene til at lytte. Jeg fik det ud af det at hvis jeg ikke har nok i det jeg selv gør, så skal jeg have kikket på rødkløveren.. Men mange ved ikke meget om andet end den daglige vitaminpille, de har helt sikkert gået hjem med mere.. Du havde mange guldkorn med..

Send en e-mail via kontakt formularen for at høre mere om foredraget.


Mama's House tilbyder NADA akupunktur mod gener af overgangsalderen. Akupunkturen hjælper på det mest kendte fænomen "Hedeture".

Lid ikke i stilhed, gør noget ved dine gener fra klimakteriet.

​Anni fortæller om NADA

Efter 6 behandlinger på i alt 5 uger fik jeg bekæmpet min svedeture. Jeg gik fra at måtte skifte sengetøj 1-2 gange hver nat til blot at have et håndklæde liggende ved siden af mig. Jeg skulle ikke gøre andet end at hvile mig 45 min med akupunkturnålene og så slap jeg for hormonbehandling. Tak for hjælpen!