Graviditetstest og en 100 % succesrate! ⋆ Mama's House

Graviditetstest og en 100 % succesrate!

Graviditetstest og baby på vej

GRAVIDITETSTEST OG EN 100% SUCCESRATE: Overskriften giver vel lidt sig selv i dag? Formoder jeg i hvert fald! Jeg skrev jo om graviditetsrelaterede symptomer, der kunne forveksles med menstruationssymptomer forleden her.

Jeg var faktisk godt klar over det, eftersom min krop reagerede anderledes en vanligt. Men sjovt nok turde jeg ikke tro på det. Min søde kæreste (han mener, at jeg skal benævne ham som min kommende mand – det har jeg så gjort nu) kiggede forsigtigt på graviditetstesten i morges. Det er billedet af den du ser øverst. Altså en positiv graviditetstest = baby under opbygning.

Min svigermutter har fulgt med på sidelinjen (jeg ved, du læser med, så skal nok skrive pænt om dig mor-Tove) og regner med det bliver en pige. Jeg håber selv på en dreng, mest af alt et sundt og raskt barn, men gerne en dreng. Drenge er lettere og er sjove at bøvle rundt med, har jeg en fin overbevisning om.

100% succesrate og graviditetstest

Nå, men vi kom lidt fra den der 100% succesrate, for min kost og øvrige vaner har jeg lagt om for 3 måneder siden (du får ganske gratis* alle tips i din mailbox hvis du går ind og tilmelder dig til minkurset “Bliv klar til graviditet på 28 dage” her ).  * Det koster kun din e-mail.

Efter 2 måneder gik vi igang – det betyder altså det kun tog mig 14 dage at blive gravid. Surprice! Det jeg i 8 simple træk gjorde, kan du også læse om her. Det var pænt let må jeg sige og ret overraskende. Så ser vi hvordan det går, der er jo ingen garantier i livet, det har jeg efterhånden haft kendskab til ved flere lejligheder.

Jeg ved selvfølgelig, at der er kvinder (og mænd) derude, som ikke har det så let ved at få børn. Men selv de par, kan have gavn af disse tips, for at optimere forholdende i forbindelse med ICSI og IVF forsøgene.

Har du spørgsmål, er du velkommen i gruppen “Mama’s Support”.

Click Here to Leave a Comment Below

Helle - 10. november 2018

Kæmpe stort tillykke ❤️❤️

Reply
    Louise - 11. november 2018

    Tusind tak ❤️❤️

    Reply
Sæt fødslen igang selv - uden medicin! ⋆ Mama's House - 20. december 2018

[…] SÆT FØDSLEN IGANG SELV: Rigtig mange benytter sig at diverse online-tips under titlen “Sæt fødslen igang selv”. Jeg kender efterhånden rigtig mange kvinder, der er blevet hudløs i munden af at spise meget ananas. Derfor vil jeg lige gennem gå de forskellige tips her. For ikke alle dur. Med mine egne graviditeter og min nuværende graviditet, har jeg da overvejet om jeg skulle tage nogle af rådende i brug. Men de to første børn blev født hhv. 40+2 (fødslen startede 40+0) og 40+0, derfor var det ikke helt så nødvendigt. Så nu må vi se, hvad denne graviditet byder på senere hen. […]

Reply
Leave a Reply: