Handelsbetingelser ⋆ Mama's House

Handelsbetingelser

HFor at kunne handle hos Mama’s House IVS skal du acceptere handelsbetingelserne.

Dette er en juridisk bindende aftale mellem dig og Mama’s House IVS, som angiver betingelserne for dit brug af de tjenester der tilbydes af Mama’s House IVS. Hvis du ikke ønsker at acceptere disse betingelser, skal du undlade at trykke “Accepter” og undlade at benytte tjenesterne. Du skal acceptere og rette dig efter disse betingelser, som de er forelagt. Ændring, tilføjelse eller udeladelse kan ikke accepteres og Mama’s House IVS kan, ved manglende overholdelse af nogen del af denne aftale nægte dig adgang til tjenesterne.

Generelle oplysninger

Mama’s House IVS CVR. nr.: 37367575
Adresse: Storegade 17A, 6800 Varde
E-mailadresse: louise@mamashouse.dk
Telefonnummer: 41 83 73 75
Etablerings år: 2016

Betaling

Betaling ved bankoverførsel til Mama’s House IVS eller kontant.
Der er ingen kortgebyrer eller omkostninger ved betaling.

Levering

Serviceydelse leveres online, via Skype og Livedagen afholdes hos Mama’s House IVS.

Særligt for kurser

Efter indbetaling, er tilmeldingen bindende – og ikke før. Gem din kvitteringer ved tilmelding.

Prisen omfatter kurset inkl. materialer undtaget hvor andet er specificeret. Betaling foregår via Bankoverførsel ifm. tilmelding, og der afregnes den fulde pris for kurset.

Alle afbud skal meddeles skriftligt pr. e-mail eller brev.

Særligt ved digitale produkter

Medmindre andet er angivet, er der ingen returret for digitale produkter købt hos Mama’s House IVS, men du har som køber stadig to års reklamationsret.

Online kurser gives der normalt adgang til umiddelbart efter betaling. Der gives adgang direkte fra hjemmesiden eller materiale tilsendt via e-mail til det købte kursus.

Der ydes ikke teknisk support.

Brugsret ved digitale produkter

Alle produkter købt på Mama’s House er ophavsretligt beskyttet og brugsretten gælder kun til personlig brug. Det må ikke bruges til anden undervisning eller i kommercielle sammenhæng.

Brugsaftale

Produkter der købes på Mama’s House IVS er udelukkende henvendt til dig som kunde og må kun benyttes af dig. Enhver form for erhvervsmæssigt formål er ikke tilladt, ligesom det heller ikke er tilladt at foretage enhver form for videregivelse af produktet. Det er heller ikke tilladt for dig, eller tredje part, at omgå eller forsøge at omgå eventuelle sikkerhedsforanstaltninger. Hvis du ønsker at citere noget af det købte materiale, skal dette foregå på korrekt akademisk vis. Som kunde er det dit ansvar at det købte materiale ikke videregives af tredje part.

Hvis denne aftale ikke overholdes af dig som kunde vil du kunne blive retsforfulgt i lovens fulde udstrækning.

Ved at klikke “jeg accepterer betingelserne” eller ved at købe et kursus, angiver du at du har læst og forstået vores handelsbetingelser.

Fortrydelsesret

Da Mama’s House IVS udelukkende leverer tjenesteydelser i henhold til forbrugeraftalelovens § 18, tk. 2, nr. 12. er der ingen fortrydelsesret. Hvis der er noget galt med tjenesteydelser jf. Købelovens mangels regler kan finde anvendelse på varekøb. Hvis du ikke er tilfreds med tjenesteydelsen kan du kontakte Mama’s House IVS via e-mail: louise@mamashouse.dk eller tlf.: 41 83 73 75

Som udgangspunkt har du ikke 2 års reklamationsret, da det er en tjenesteydelse. Derfor bedes du med det samme kontakte Mama’s House IVS, hvis du oplever problemer. Du har ret til at få udbedret eventuelle mangler ved tjenesteydelsen, som kan tillægges ydelsens beskaffenhed, med mindre der er tale om egne omstændigheder, eller andre ydre omstændigheder, som Mama’s House IVS efter dansk ret ikke kan blive gjort ansvarlige for.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse

Dataansvarlig hos Mama’s House IVS er Louise Carina Haagen Bue. Direktøren for Mama’s House IVS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Kundeoplysninger opbevares elektronisk via Easyme ApS, disse er krypterede efter Datatilsynets forskrifter. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet via Easyme.dk til Mama’s House IVS videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand.

Som registreret hos Mama’s House IVS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til Mama’s House IVS via e-mail louise@mamashouse.dk.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Mama’s House IVS via e-mail louise@mamashouse.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.