Klippekort ⋆ Mama's House

Klippekort

Baby søvn Barsel Amning amme bryst mælk modermælkserstatning modermælk jordemoder privat Louise Jylland Varde Esbjerg Ribe Grindsted Fødsel Graviditet

Du står med din nyfødte på armen og aner ikke hvordan du skal få det til at holde op med at græde. Du har måske allerede prøvet forskellige ammestillinger, skiftet bleen (for 3. gang) og vugget baby næsten i søvn, bare for selv at få lidt søvn. Du føler virkelig, du har gjort alt og overvejer nu alternativet (nej ikke alternativet om at kaste baby udover altanen) om du virkelig har nok mælk, eller om det ikke bare var bedre med modermælkserstatning. Så kunne din partner jo også tage lidt mere over? Men inderst inde vil du jo rigtig gerne den amning og komme udover frustrationerne. Du orker bare ikke at skulle pakke baby sammen, huske alt i pusletasken og lige overveje om du burde tage et bad inden, du kan køre til barselsklinikken og få råd og vejledning der. 

Min løsning til dig er; klippekortet til barslen. Her kan du sammensætte din barselspakke, sådan som du har behov for det. Du får min erfaring at trække på, jeg kommer ud til dig, i dit hjem hvor du er tryggest. Og bedst af alt, jeg er der for dig, når du har brug for det. 

GRATIS: Du får telefonisk rådgivning 24/7 med, indtil din baby er 14 dage gammel.

Vælg mellem 4 forskellige ydelser

  • Babybehandling
  • Babymassage
  • Amme-hjælp
  • Barselsbesøg/samtale om fødslen