GULD Barsel ⋆ Mama's House

GULD Barsel

LUKSUS Barsel

Du genkender følelsen af usikkerheden og bekymringer for om du slår til som mor? Du står med din nyfødte på armen og aner ikke hvordan du skal få det til at holde op med at græde. Du har måske allerede prøvet forskellige ammestillinger, skiftet bleen (for 3. gang) og vugget baby næsten i søvn, bare for selv at få lidt søvn. Du føler virkelig, du har gjort alt og overvejer nu alternativet (nej ikke alternativet om at kaste baby udover altanen) om du virkelig har nok mælk, eller om det ikke bare var bedre med modermælkserstatning. Så kunne din partner jo også tage lidt mere over? Men inderst inde vil du jo rigtig gerne den amning og komme udover frustrationerne. Du orker bare ikke at skulle pakke baby sammen, huske alt i pusletasken og lige overveje om du burde tage et bad inden, du kan køre til barselsklinikken og få råd og vejledning der.

Hvordan skal jeg bade min baby? Hvad er det lige jeg stiller op med den der rådne lugt fra navlen? Hvordan ved jeg om der mon mælk nok? Hvordan får jeg min baby til at sove? (PS. Jeg er sååååå træt selv og orker ikke mere snart). Min baby græder og jeg ved ikke hvorfor - hvad gør jeg?

Min løsning til dig er; GULD Barselspakken. 

Her kan du læne dig tilbage, sådan som du har behov for det. Du får min erfaring at trække på, jeg kommer ud til dig, i dit hjem hvor du er tryggest. Og bedst af alt, jeg er der hele tiden for dig, når du har brug for det. Jeg er ikke længere væk end et telefonopkald. Og bedst af alt, jeg har endnu ikke oplevet, at jeg ikke har kunne få en baby til at sove <3

Få baby til at sove Babysøvn Gravid Amning amme baby fødsel Jordemoder Varde Ribe Esbjerg Grindsted Jylland Hjælp

Efter 5 minutter fik jeg denne skønne baby til at sove <3

Med GULD Barsel fra Mama's House kan du

  • Ringe til en erfaren jordemoder 24/7 (som i øvrigt selv har stået i samme situation som dig to gange)
  • Få hjemmebesøg op til 10 gange af 1 times varighed indtil din baby er 14 dage gammel
  • Tjekket din bristning igennem for om syningen er gået op (Du behøver ikke vente 8 uger)
  • Få hjælp til amning, badning, navlepleje, søvnmønster eller måske har I brug for en lur?
Privat jordemoder Jylland Varde Esbjerg Louise Carina Haagen Bue