NADA ⋆ Mama's House

NADA

Du mærker suget i maven, den velkendte stærke følelse af ubehag og frygt. Du kan nærmest mærke hvordan den der tunge musten rammer ned i maven. Det er lidt som om blodet forsvinder ud af kroppen, så den stivner eller fryser, så du næsten mærker, hvordan du ikke kan bevæge dig eller, at alt går i slowmotion. Dit hjerte holder op med at slå, samtidig med at det føles det bare hamre derudaf. Alt spændes op. Du mærker panikken spreder sig. Tankemylderet der dukker op sammen med katastrofetanker. Prikken i toppen af næsen, der spreder sig til resten af ansigtet, kroppen og hænderne. Den hurtige vejrtrækning og den velkente prikken i læber. Angsten indtræder og du har lyst til at lægge dig i fosterstilling under dynen. 

NADA Angst Fødsel Fødselsangst Gravid Baby Jordemoder Lousie Varde Esbjerg Grindsted Ribe Jylland

Angst er ubehagelig, forfærdeligt og en grim oplevelse, så du til sidst ender med at have angst for angsten. Derfor bruger jeg NADA til behandling af alle. Til både gravide som ikke-gravide. Det kræver ikke en diagnose. Metoden drejer sig om at skabe balance fysisk såvel som psykisk. Kernen i NADA er at finde ro og blive bedre til lytte til sig selv. Du kan læse mere om NADA her.

De første behandlinger er stresslindrende her og nu. Senere skifter fokus til indre ro og fordybelse, så du kan se angsten fra helt nye vinkler. På den måde har NADA flere lighedspunkter med bl.a. meditation og mindfulness, som derfor er et god supplement til hjælp mod angsten.

Privat jordemoder Jylland Varde Esbjerg Louise Carina Haagen Bue

Gør dig selv fri af angsten, Mia fortæller:

Louise får mine varmeste anbefalinger. Jeg fik NADA akupunktur af Louise i forbindelse med min afsluttende eksamen på min uddannelse. Jeg bliver meget nervøs og synes det er ubehageligt at gå til eksamen, ofte bliver jeg endda fysisk dårlig. Men efter at have fået NADA akupunktur var det en helt anden oplevelse at gå til eksamen, blev ikke fysisk dårlig og følte mig langt mere rolig.