Min historie ⋆ Mama's House

Min historie

Der var engang (som alle eventyr starter med, starter min ved begyndelsen af min moders liv) et lille liv. Det lille liv begyndte sin rejse i en varm, fugtig og blød livmoder. En dag mødte hun livet udenfor livmoderen. En kold, ukendt og utryg verden, lige der på det varme bryst af hendes moder. Varmen og smilet fra den udtrættede moder falmede med tiden.

Jeg blev knuselsket, var et drømmebarn og ønskebarn, til forskel fra mine søskende, er jeg blevet fortalt. Alligevel, var der mange skeletter i skabet, som desværre kun så dagens lys blandt de nærmeste familiemedlemmer. Skeletter, der den dag i dag bevirker at min hukommelse fra mine første leveår og frem til ca. 10-årsalderen er blevet belejligt slettet og pakket så langt væk i en dyb og mørk afkrog i den allerinderste del af min hjerne.

Min hukommelse tager mig frem til en alder hvor jeg husker følelsen af at komme hjem fra skole og lige sondere terrænet for risiko for ballade. Ofte fandt jeg min mor sovende på sofaen, hvis ikke jeg fandt hende i gang med at svinge støvsuger, støvekost eller ordne tøjvasken. At komme hjem, indbefattede at have antennerne ud – så langt ude af jeg havde svært ved at skelne mellem hvilke følelser reelt var mine og hvilke der reelt var min mors – fordi, hvis mor var i dårligt humør, var det om at opmuntre hende det bedste jeg havde lært. Vrede, surhed og ked-af-det-hed var der kun plads til langt inde under dynen i mørket.

Nogle gange blev jeg bedt om at hjælpe til når jeg kom hjem fra skole – men det gik sjældent ret godt, for når jeg virkelig gjorde mit bedste. Lagde alt min energi i at lægge strømperne sammen som jeg vidste min mor gerne ville have dem – så var det aldrig godt nok. En kold klud i form af sætningen ”Du gør dig jo bare dårlig, fordi du vil undgå at jeg beder dig om hjælp næste gang” ramte mit ansigt.

I første omgang registrerede jeg ikke hvordan sætningen kølnede mit ansigt, hvordan kulden løb ned i mit hjerte. Med alderen voksede en jernring, en mur af jernpanser op omkring mit hjerte. Utallige våde klude havde frosset mit hjerte på samme vis som snedronningen frøs lille Kays hjerte. Snedronningen blev mit billede på min egen mor.

  • Frygter du at blive som din mor? 
  • Vil du gerne slippe for at give mønstrene videre til dine egne børn? 

Bliv MønsterBryderMor - Luksus-start på livet.

Det påvirker børn i høj grad at opleve deres mor (eller far) gentager gamle mønstre. Børn opfanger meget mere end forældrene tror. Børn spejler deres forældres adfærd og ofte får børnene skyldfølelser, da de tror det er deres skyld at forældrene gør som de gør. Børn tror de skal beskytte og passe på deres forældre.Derfor er det min mission at gøre op med familiemønstre, så mødre ikke gentager den sociale arv og ingen børn skal vokse op med stress, angst og bekymringer.

Mine kunder hjælpes til at indse, at følelsen af at være en succesfuld mor, handler om meget mere end bare at have overskud til at bage kage til fastelavnsfesten eller at have nået at sætte hår, lagt make-up og badet inden de kommer på arbejde. De ser på alle deres erfaringer, som de har med sig gennem livet, for at kunne skabe en LANGVARIG base som succesfuld mor. Ligesom de får gjort op med deres ophav inden de skaber en klar plan for hvordan deres liv skal se ud fremadrettet. Igennem forløbet lærer de, hvordan de håndterer og takler deres følelser, samt har mig som en “personlig træner” til at støtte dem hele vejen igennem - på den mest direkte måde.

Få en session af en times varighed til 0,- kr. hvor vi sammen ser på hvor du er nu, hvor du gerne vil hen og hvordan du bliver MønsterBryderMor.