Sexolog ⋆ Mama's House

Sexolog

Har du svært ved at mærke din lyst og finde ud af hvad du tænder på?
Har du smerter, når du er sammen med din partner?
Kunne du tænke dig at udvikle dit seksuelle potentiale?
Er du i tvivl om din seksualitet er normal og er der ting, som der er svære at få sagt?
Vil du gerne have et rigere og mere spændende sexliv?
Vil du gerne blive bedre til at tale med din partner om jeres sexliv?

Vi tager fat i de temaer, der spænder ben for at du kan træde ind i et intimt rum med en anden. For du kan ikke gå dybere med en anden, end du er gået med dig selv.

Sexologisk rådgivning behøver ikke at betyde mange, lange og kostbare samtaler. Ofte kan en enkelt eller få samtaler gøre små mirakler. De fleste tager det som en selvfølge at sende bilen til eftersyn med jævne mellemrum, men når det kommer til sexlivet, får det alt for ofte lov til at skrante til problemerne går helt i hårdknude. Hvorfor ikke lade en sexolog hjælpe dig?

Intimitet øves med tøj på, så jeg hjælper dig fx til energi-øvelser, som du kan lave både sammen med mig og derhjemme. Øvelser der renser ud i dine følelser, retter dit fokus ind på din egen velvære og at mærke din egen krop. Øvelser der hjælper dig med at have hjertet med i alt hvad du gør. Især hvis du på et tidspunkt har mistet denne forbindelse inde i dig selv. Alt sammen skræddersyet til dig og det vi kommer frem til i vores nysgerrighed skridt for skridt frem i forløbet. For vi ved aldrig hvor vi skal hen og hvad vi ender med, men lader nysgerrigheden og undersøgelsen føre an.

Alt dette vil smitte af på dine relationer i livet, for jo bedre forhold du har til dig selv, jo bedre forhold vil du også have i livet udenfor dig selv. Men det er en livslang rejse, og vi tager bare ét skridt af gangen uden at sætte os fast på forventninger om resultater eller mål, da hjernen så vil spænde ben for at healingen kan ske.

Vejledningen bygger blandt andet på min ægthed, nærvær, empati, indlevelse, fordomsfri og anerkendelse af dig. Jeg er uddannet jordemoder og undervejs i min uddannelse som Integral Sexolog, derfor tilbyder jeg elev-priser.
Book en tid herunder:

Nogle gange viser det sig, at problemet kræver behandling af andre fagpersoner end en sexolog. Det kan være at en læge, psykolog, fysioterapeut eller sexologisk klinik skal involveres og i de tilfælde henviser jeg til en anden behandler. Det vigtigste for mig er, at du får den bedste og mest kompetente hjælp og vejledning.