SØLV fødsel ⋆ Mama's House

SØLV fødsel

Fordi minder ikke kan gøres om

Gennem årene har jeg oplevet mange fødsler - både min egne hospitals- og hjemmefødsler og andres. Jeg har altid haft følelsen af, at jeg ville noget andet. Noget anderledes. Noget der for mig føltes bedre end hvordan fødsler håndteres idag. Fordi jeg oplevede på egen krop hvordan tillid, tålmodighed og tryghed var de allervigtigste faktorer for at skabe en god fødsel (læs mere på Om jordemoder Louise). Jeg blev meget bevidst om, at fødslen er minder, der ikke kan gøres om. Vil du tage chancen og håbe på det bedste? Eller vil du have det bedste?

I min rolle som jordemoder savnede jeg noget. Det "noget" var at kende "mine" familier og at yde det bedste for dem. Således at de var trygge og følte sig sikre i det ukendte land som processen til at blive forældre er. Der skal være plads til tålmodighed. Plads til flere timers jordemoderbesøg og mange jordemoderbesøg i dit eget hjem. Alt skal være individuelt og helt skræddersyet og tilpasset hver enkel familie. Sådan så du føler dig allerbedst rustet til fødslen, til amningen og vigtigst af alt; Livet som småbørns forældre.

Rebozo massage Bækkenløsning Mit bækken gør ondt Jordemoder Privat Varde Esbjerg Ribe Klinik Fødsel

De allervigtigste nøgleord; tillid, tryghed og tålmodighed.

Derfor blev det starten til "Mama's House" - et hus der kan fortolkes og tilpasses den enkeltes betydning af værdien. Dit hjem, mit hjem, dit barns hjem, familiens kerne... Her får du tillid til mig, fordi jeg står ved din side gennem hele graviditeten og tillid til din krops egenskaber som gravid, fødende, ammende og forælder! Tryghed gennem mig, fordi jeg er dit redskab for at have tryghed ved at have en kompetent, veluddannet og empatisk jordemoder ved din side undervejs i graviditeten og gennem din fødsel. Tålmodigheden giver jeg dig, så dig kan føde på netop den måde du ønsker, tålmodigheden med at give din krop tid til at føde.

Jeg vil elske at se dig gøre det, du er god til <3

Et af de største privilegier en fødende kvinde kan opleve, er at kende den jordemoder der er med til fødslen. Det giver tryghed for dig og din partner, så I kan koncentrere jer om det der er vigtigst; at bringe jeres barn til verden. 

  • Vil du være sikker på, hvem du skal føde med?
  • Vil du have en jordemoder, der ikke på noget tidspunkt bliver skiftet ud, uanset fødslens længde?
  • Vil du undgå at føde med en jordemoder, som du ikke kender eller måske endda ikke er tryg ved?

Jeg har i mange år ydet jordemoderhjælp til kvinder. Du bestemmer selv om du vil føde hjemme eller på sygehuset.

En investering for livet

Jordemoder Louise Carina Haagen Bue Jylland Varde Esbjerg Privat

At vælge at føde sit barn derhjemme med mig som din egen jordemoder, er en beslutning og en investering for livet. Vælger I "SØLVfødsel" koster det 29.500, som eventuelt kan betales i tre rater (10.000 ved indgåelse af kontrakt, 10.000 ved fulde 32 uger og 9.500 ved fulde 37 uger).

I kan booke en gratis samtale, på den måde får I mulighed for at undersøge om vi har kemi.

Pakken indeholder 10 ydelser, derudover får du og din partner fødselsforberedelseskurset Mindful Birth og Mama's Support telefonlinje der er åben 24 timer i døgnet kun for dig og din partner. Du bestemmer selv, hvordan du mikser ydelserne - dog er 7 bundet til at være graviditetsbesøg. 

Tillid og tryghed skaber fundament

Uanset om I vælger hjemmefødsel eller hospitalsfødsel, kommer jeg hjem til dig når fødslen starter, hvad enten du ønsker det så snart veerne begynder, eller først lidt senere i forløbet.

Efter samtaler gennem graviditeten, kender jeg til præcis din graviditet, din historie og lige så vigtigt - dine ønsker for fødslen. Dette kendskab gør, at du kan føle dig tryg og have tillid. Som undersøgelser viser er netop tryghed en vigtig faktor for at du kan producere hormoner nok, som der skal til for at føde dit barn. 

Føder du på et sygehus, kan du blive længere hjemme hos dig selv i trygge omgivelser, fordi jeg har mulighed for at komme hjem og undersøge dig i dit eget hjem. Det betyder, at du ikke skal være urolig for, hverken hvornår du skal tage af sted, eller om du måske bliver sendt hjem igen. Efter fødslen bliver jeg hos jer de timer som er nødvendige.

Privat jordemoder Jylland Varde Esbjerg Louise Carina Haagen Bue