Stjernetegn for baby - Lær mere om din baby ⋆ Mama's House

Stjernetegn for baby

Stjernetegn for baby

”Stjernetegn for baby” fortæller dig lidt om hvordan stjernetegn påvirker din babys identitet og hvilke ting du kan (men ikke nødvendigvis skal) være opmærksom på som forælder. Hvordan du skal håndtere dit barn, kan du også læse om her.

Stjernetegn Vædderen – 20/03 – 20/04

Sådan oplever du den lille vædder

Allerede på fødegangen er ingen i tvivl om, hvor der er kommet en lille vædder-baby til verden. I de fleste tilfælde kan du gå efter lyden. Vædderen er fyldt med energi og har et stort behov for at blive stimuleret. Når du får et vædder-barn, vil du opleve at det allerede fra helt lille har en utrættelige vædder-energi, der forlanger at blive stimuleret og udfordret. Følelserne bliver udtrykt spontant og direkte, så ingen er i tvivl om, at det er vædder-barnet, der bestemmer.

Med stor råstyrke og utrættelig energi kan barnet gøre opmærksom på sig selv og ikke mindst på sine selvvalgte spisetider. Lydighed er ikke en medfødt evne hos et vædder-barn, så også her kræves der stor tålmodighed. Uforskammethed opleves sjældent, men det er naturligt for et vædder-barn at drage sine egne erfaringer. Velmenende formaninger kan barnet ikke bruge.

Forældrevejledning til dette stjernetegn

Især i dit barns første år kræves der stor tålmodighed fra dig. Dit barns stærke vilje og temperament kræver plads, for at kunne blive en naturlig del af dette lille væsen. Spørg med et smil og gerne et element af konkurrence, så kan du få dit vædder-barn til at gøre næsten hvad som helst for dig. Da den lille vædder er meget nysgerrig, kan den allerede på kravlestadiet komme langt væk. Du skal altså forvente at holde godt øje med, hvad der sker. Der skal altid ske noget. Det er en god idé at stimulere vædder-barnets mange sanser. Da et vædder-barn har en masse energi, som skal ud, vil det også give mening at motivere barnet til at dyrke motion.

Stjernetegn Tyren – 21/04 – 21/05

Sådan oplever du den lille tyr

Allerede fra spæd er den lille tyr fredelig og let at have med at gøre, så længe den får mad. Du kan opleve at dit barn har en glubende appetit og det giver naturligt buttede kinder og runde former. Maden er et vigtigt område for tyren livet igennem. Et tyre-barn er tålmodigt. Det har musikalske evner og allerede fra lille har dette barn en veludviklet æstetisk sans, som bør stimuleres af et børneværelse i afstemte og harmoniske farver.

Det samme gælder for barnets tøj. Det vil altid være vigtigt at være pænt og ren i tøjet. En tyr er født med musikalske evner, og som barn vil det være oplagt at give den lille tyr et musikinstrument som legetøj eller sætte den ved klaveret. Tyre-barnet kan udvikle sig til et stort musikalsk talent.

Forældrevejledning til dette stjernetegn

Vær omhyggelig med valget af maden til tyre-barnet. Barnet kvalitetstester ethvert måltid. Tyre-barnet holder af bordets glæder, så tag det endelig med i køkkenet fra helt lille. Da et tyre-barn har musisk talent, kan det give stor nydelse og ro hos baret, hvis du spiller musik for det – allerede inde i maven.

Den første skolegang kan blive en prøvelse. Men du skal ikke være nervøs, hvis barnet er bagud, et tyre-barn er bare ekstra grundigt. Barnets stædige natur gør, at det sjældent giver op. Brug dette som en styrke. Da et tyre-barn tidligt får interesse for penge, kan man let lære det om fornuftige vaner.

Stjernetegn Tvilling – 22/05 – 21/06

Sådan oplever du den lille tvilling

Allerede som spæd bevæger dette barn sig hurtigt. Der går sikkert ikke lang tid, inden du første gang mærker, hvordan dit barn kan vride sig i dine arme for at komme fri. Dit barns medfødte naturlige nysgerrighed får kravlegården til at ligne et fængsel og accepteres kun for en kort tid. Da dit barn er meget nysgerrigt af natur, kan det være svært at fastholde dets interesse i længere tid ad gangen.

Hurtigt lærer et tvillinge-barn at kravle, gå og tale. Evnen til at efterligne kan være en af forklaringerne på, at dette barn lærer hurtigere end de fleste. Når du har et tvillinge-barn, vil du hurtigt opleve at det stiller mange spørgsmål. Tvillingens intelligens sidder også i fingerfærdighed, og du vil opleve at tvillingen kan fikse hvad som helst og er meget kreativ. Et tvillinge-barn er venligt og omgængeligt af natur.

Barnet tester din tålmodighed med sine mange spørgsmål. Lynhurtigt bevæger dit barn sig mellem fantasi og virkelighed. Du vil også kunne opleve at gribe det i en falsk historie. Barnets bedste forsvar er et stort smil, for med største charme at slippe for straf.

Forældrevejledning til dette stjernetegn

Et tvillinge-barn har brug for en konsekvent holdning hos både mor og far. Det kan være svært at fastholde barnets interesse i længere tid ad gangen. Forsøg det i rette doser, da det er vigtigt at det lærer om vedholdenhed. Giv barnet frihed til leg eller andet, hvor du ikke hele tiden skal vide, hvor det er. På denne måde viser du tillid og lærer dit barn om frihed og ansvar.

Historier og højtlæsning kan stimulere tvillinge-barnets livlige fantasi. Lad et tvilling-barn få masser af taletid og mulighed for at udtrykke sig selv. Styrk tvilling-barnets naturlige talent for sproget. Det gælder om tidligt at komme i gang med at lære fremmedsprog.

Stjernetegn Krebs – 22/06 – 22/07

Sådan oplever du den lille krebs

Mor er og bliver den bedste, og det må far til et krebse-barn acceptere fra starten. Den første – og livsvigtige – næring kommer da også fra mor, og den lille krebs er et barn, som elsker at spise og drikke. Den stærkeste indflydelse på barnet er altid de tidlige hjemlige omgivelser. Som spæd og de første år, er det meget afhængig af de reaktioner, det får fra forældre og måske søskende.

Betragter du dit lille krebse-barn, vil du hurtigt opdage de mange skift i sindsstemningen. Der er ikke langt fra gråd til glæde. Bliver krebse-barnet ignoreret, sulter eller blot mangler ens opmærksomhed, er det her du oplever den største gråd. Da krebse-barnet er følsomt, skal du både le og græde sammen med det og sørge for at dæmpe dets angst.

Det lille krebse-barn kan være bange for rigtig mange ting. Det at sove alene kan blive en større udfordring end at afvænne det af med både sut og ble. Det er nødvendigt at overbevise det lille krebse-barn om, at det er dejligt, elsket, smukt og et ægte ønskebarn.

Forældrevejledning til dette stjernetegn

Et krebse-barn har en glubende appetit, der skal mættes. Mad og drikke er vigtige og helst den gode af slagsen. Den følelsesmæssige næring er lige så vigtig som mad og drikke, og her kan du ikke være for gavmild med kys, kram og nærhed. Stimuler dets forfinede fantasi med kreative opgaver og leg.

Tag barnets angst alvorligt på et tidligt tidspunkt, så undgår du mistænksomhed og ulogisk opførelse. Vis engageret forståelse og du opøver barnets generøse og venlige natur. Inddrag det lille krebse-barn i madlavningen, det er jo faktisk født til selv at udøve denne kunst. Dette barn ser frem til at tjene lommepenge, så giv det tidligt praktiske opgaver i hjemmet.

Stjernetegn Løve – 23/07 – 22/08

Sådan oplever du den lille løve

Et løve-barn har en helt naturlig vilje og styrke, som det bærer med stolthed. Når du får et løve-barn, vil du også tidligt opleve bagsiden af denne vilje og styrke. Her gør en stærk vilje sig gældende, og du får ikke barnet til noget, det ikke vil. Sætter du grænser for løve-barnet, hvilket helt sikkert kun er rimeligt og til tider meget nødvendigt, så vil det helt sikkert blive udfordret.

Omgiv barnet med stærke farver og masser af opmærksomhed. Understøtter du dit barns personlighed og giver plads til dets ego, kan du regne med mange smil, latter og varme kram fra løve-barnet. Den lille løve vil højlydt lade dig vide, hvis der er noget, det ikke er tilfreds med. Barnet leger sjældent alene, og hvis det sker, kan det være ret højlydt.

I den sidste ende er det bedst at være flere, for allerede som lille kræver løven et publikum. Når barnet bliver ældre, kan du se de spirende lederevner, når det leger med andre. Løven er det mest kreative tegn, og der skal ikke mange skriveredskaber til, før den lille løve kan udrette mirakler på et stykke papir. Teater og skuespil kan være nogle tilbagevendende lege.

Forældrevejledning til dette stjernetegn

Et løve-barn vil opfordres til kreativ leg og spil, som kan udvikle både selvtillid og talent. Vær ikke bange for at sætte grænser. Masser af opmærksomhed ødelægger ikke et løve-barn, men det gør gentagne afvisninger. Et løve-barn har brug for succesoplevelser, ros og anerkendelse. Giv barnet valgmuligheder, som opfordrer til at tænke og handle.

Får dette barn søskende, så bliver der blot endnu mere behov for anerkendelse og opmærksomhed. Når barnet bliver ældre, er det en god idé at lære det en fornuftig indstilling omkring økonomi.

Stjernetegn Jomfru – 23/08 – 22/09

Sådan oplever du den lille jomfru

Et lille jomfru-barn er noget reserveret og meget følsom og har et stort behov for at der er orden i tingene. Især vil det lade omgivelserne vide, hvis der er noget, der ikke er, som det bør være. Et jomfru-barn med en våd ble, vil hurtigt give lyd fra sig. Dette barn er roligere og mere fredeligt end de fleste andre børn. Der er kun få konflikter. Et jomfru-barn har ikke det samme behov for andres respons, for at føle sig hel, som mange andre børn har.

Det kan virke let at aktivere barnet med legetøj, og det kan tilbringe mange timer i sit eget selskab. Den medfødte patentlighed gør, at du let kan få barnet til at rydde sit legetøj op efter sig, og denne chance skulle du tage at gribe. Tillærte færdigheder kommer hurtigt. Dette barn vil i hele barndommen være forud for sin alder. Fingerfærdigheder er særligt hurtigt udviklet. De behøver historier med sund logik. Genertheden er udpræget helt op i skolealderen og særligt, når det er i flok.

Sammen med familie og venner opleves ikke den samme generthed. Den lille jomfruens stædighed er stor og det bør ikke udvikle sig til en magtkamp, når det handler om mad. Den lille jomfrus sarte lille mave bør kun udsættes for det bedste, hvis det skal undgå fordøjelsesbesvær.

Forældrevejledning til dette stjernetegn

Et jomfru-barn vil elske faste vaner, og daglige rutiner accepterer dette barn let. Inddrag tidligt barnet i de huslige gøremål og du har en god hjælper. Jomfruens mave er sart, og god mad og sundhed er særlig vigtig for en god og regelmæssig fordøjelse. Får jomfru-barnet først smag for den sunde mad, har det startet en god vane. Giv et jomfru-barn legetøj, det kan lære noget af. Kritik bør anvendes med forsigtighed. Barnet kan risikere at bekymre sig for meget. Små kæledyr lærer tidligt barnet om kærlighed og ansvar for andre væsner.

Stjernetegn Vægt – 23/09 – 22/10

Sådan oplever du den lille vægt

Der er ikke noget mere yndigt end at se det lille vægt-barn ligge med smilehuller i sine buttede kinder. Det har både velafbalanceret og smukke træk. Pas på, at de buttede kinder ikke får lov til at hænge ved og brede sig. Vægten har en meget sød tand og det er ikke godt, at usunde vaner får rodfæste. Et vægt-barn vil du næsten altid opleve i balance. Det mister kun sjældent temperamentet, og hvis det sker, vil det i hvert fald hurtigt gå over, så den harmoniske balance genoprettes.

Vægten har et stort behov for at tilhøre et fællesskab og er afhængig af sin familie. Dette barn vokser op og viser hurtigt sine charmerende manerer og kan snakke godt for sig. Selv om dette barn har let ved at finde sig til rette, er det vigtigt med smukke og harmoniske omgivelser. Du kan altid stimulere et vægt-barn med blid musik, og ting der lyser op. Vægt-barnets typiske ubeslutsomhed kan til forveksling ligne stædighed.

Når det sidder der foran maden og nægter at spise, er det i virkeligheden fordi, der er alt for meget at vælge imellem. Doven er en anden beskyldning, der også rammer dette barn. Heller ikke det er korrekt, men den store energiudfoldelses modpol er, at få hvile, søvn og ro. Det er altså bare det sunde vægt-barn, der holder balance i tingene.

Forældrevejledning til dette stjernetegn

Afgiv din ”ordre” blidt og bestemt uden at råbe eller at hæve stemmen. På denne måde forstyrrer du ikke dit barns fine balance. Hvis du sætter barnet over for et valg, hvor det skal træffe en beslutning, så hav god tid. Harmoniske omgivelser er vigtige, alt andet vil være grusomt for dette barn. Elsk ikke vægt-barnet mere for dets præstationer end for sin egen skyld.

For stort pres kan ødelægge selvrespekten. Gør indlæringen til en leg og vis det glæden ved at mestre eller vide noget.

Stjernetegn Skorpion – 24/10 – 22/11

Sådan oplever du den lille skorpion

Et skorpion-barn genkender du som helt lille på den stærke og markante krop, og barnets øjne er intense og skarpe. Skorpionen er en følsom sjæl, der ikke er indelukket, men meget kærlig og har brug for meget berøring. Følelser spiller en stor rolle og som lille skorpion kan det derfor være godt med megen berøring, fordi det stimulerer barnet. Selv hvis ikke det ser ud til at falde i barnets smag, vil det være naturligt med en tæt og fysisk kontakt til forældre og søskende.

Det lille skorpion-barn har en hemmelig skattekiste med sig fra fødslen. Et skorpion-barn er ikke kendt for at være udadvendt eller særlig omgængelig, det stormer ikke ud og omfavner verden. Når andre oplever dette, er det sjældent de møder skorpionen med respons og anerkendelse. Godt at skorpion-barnet kun har behov for dette i mindre grad. Tidligt i dit barns liv vil du blive overrasket over, at det har en høj smertetærskel og kan klare vaccinationer og høj feber med et smil.

Barnet har et sjældent mod og hæderlighed. Det kræver både pleje og opbakning og ikke mindst, at det bliver beskyttet imod superegoer. Et skorpion-barn er i stand til at gemme på sine tanker og hemmeligheder, men det er umuligt at gemme noget for det. Voldsomme spil synes både at tiltale drenge og piger, men gemmeleg eller tampen brænder er altid et sikkert hit. Monsterfilm og spøgelseshistorier viger de heller ikke uden om.

Forældrevejledning til dette stjernetegn

Du bør lade dit barn forfølge sine mål og drømme. Lad den naturlige nysgerrighed få et sundt afløb i bøger og videnskab. Hold barnet fysisk aktivt med sportslige interesser. Lær det at spare op, men lige så vigtigt – også at bruge af sine penge. Der kan ellers være risiko for, at det kun gør en af delene. Skorpion-barnet kræver en fast disciplin i opdragelsen.

Sørg dog for, at det sker kærligt, ellers får du en sky skorpion, der trænger sig ind i sin skal. Dette barn kan nærmest hypnotisere én, for at få sin vilje – hold øjnene åbne. Vrede kan være forbundet med hævn og bør tackles tidligt.

Stjernetegn Skytte – 23/11 – 21/12

Sådan oplever du den lille skytte

En skytte er nysgerrig i sit væsen, og brænder for at udforske verden og livet. Lige fra det kan kravle, udforsker det sine omgivelser. Det kan være fristende at sætte den lille skytte i kravlegården, men så begynder udfordringerne. Begrænsninger får temperamentet frem i barnet, og så er det slet ikke til at holde tilbage. Dette barn bliver aldrig rigtig voksent. Den glade lille legesyge klovn vil følge barnet langt ind i de voksnes rækker.

Dets intelligens og nysgerrighed vil gøre skolen til et spændende sted. Undervisningen er som en leg for barnet. Skytten er også god til sport og holder af en aktiv livsstil, hvor den kan få brændt sin energi af. Fanger sporten for alvor dit barns interesse, kan det opnå beundringsværdige resultater her. Du må ikke forvente blind lydighed fra et skytte-barn. Regler og irettesættelser bør altid følges af forklaringer, det har barnet respekt for.

Når skytte-barnet taler før det tænker, kan det i starten virke uskyldigt. Når det bliver ældre, kan det virke taktløst, men det har aldrig ondskabsfulde hensigter. Lær barnet tidligt om penge, så det ikke ender i et konstant overforbrug. Når lommepengene er brugt, skal det lære, at så er der ikke flere.

Forældrevejledning til dette stjernetegn

Sæt barnevognen ud i det fri, uanset årstid, og lad barnet sove sin lur her. Lær barnet tidligt, at der følger ansvar med frihed. Du bør stå fast, når du ved du har ret, men også give dit barn en undskyldning, når det har vist sig, at du har uret. Stimuler barnets nysgerrighed og start indlæringen tidligt.

Et påbud eller forbud skal helst følges op af begrundelser, så får du lettere skytte-barnet til at acceptere disse. Giv masser af plads og udfoldelsesmuligheder. Et skytte-barn kan være både kejtet og klodset. Sørg for altid at ligge inde med metervis af plaster.

Stjernetegn Stenbuk – 22/12 – 19/01

Sådan oplever du den lille stenbuk

Stenbukken er dannet og yndefuld i sine bevægelser, og holder af stabilitet og faste rammer. Et stenbuk-barn har det godt med rutiner, og du vil opleve at det er nemt at indføre faste måltider, sovetider og pottetræning. Det kan være svært at aflede et stenbuk-barns opmærksomhed, når det har fået øje på noget eller har noget interessant i sine små hænder. Det er et godt billede på, at når de har noget for øje, så holder de fast.

Viljen er stærk hos den lille stenbuk og det kan give flere sammenstød med dig. I de første leveår, vil du flere gange støde på, at andre tror at ens barn er ældre end det er, og det vil hænge ved i barndommen såvel som ungdommen. Den fornuftige og voksne adfærd, der hurtigt ses, kan være en vigtig årsag. Barnet foretrækker hjemmelivet sammen med dig. Til tider kan det være svært at drive den lille udenfor og lege med de andre på vejen.

Som lidt af en enspænder, kan barnet sagtens underholde sig selv. Den lille stenbuk vil gerne gøre sig nyttig. Det bliver ikke svært at få barnet med dig på arbejde, og dette barn vil elske at hjælpe dig i haven. Tidligt vil det lege som var det ældre og får også fritidsjob før alle andre. Livet er ikke nogen leg for en stenbuk, så nyd stenbuk-barnet, mens det rent faktisk er barn.

Hurtigere end andre børn har du pludselig fået en voksen og selvstændig datter eller søn. Stenbukken når ofte toppen af magten i sit arbejde ved at holde sig sit mål for øje og knokle hårdt.

Forældrevejledning til dette stjernetegn

Pres ikke barnet til noget hurtigt, men lad det få god tid til at være omhyggelig. Pas særlig godt på et stenbuk-barns tænder. Enten er de superstærke eller udsatte, og så er forebyggelse bedre end helbredelse. Belønning kan godt ske uden brug af lommepenge, men de kan udrette mirakler. Lær barnet om faste tider og du vil senere nyde dets præcision.

Et stenbuk-barn, der kommer for sent, har altid en god forklaring. Venlige og faste irettesættelser virker bedst. Det får barnet til at føle sig respekteret. Barnet sætter pris på legetøj, det kan lære noget af. Du kan se på dit barns mystiske blik, hvornår det er tid til at stoppe med babysprog. Det rigtige sprog bliver hurtigt mere interessant for dette barn.

Stjernetegn Vandmand – 20/01 – 19/02

Sådan oplever man den lille vandmand

Vandmanden er et rodehoved og lidt påståelig, men også en original tænker. Sikkert er, at du aldrig kommer til at kede sig, hvis du har et vandmand-barn. Det er nemlig spændende at være sammen med. Når du holder dette barn i armene, så kan du måske mærke de små ”elektriske impulser”. Der findes en sitrende følsomhed, men også en stædighed og uafhængighed. Hvis det er, du kan mærke, så har du gode muligheder for at forberede sig på et barn ud over det sædvanlige.

Faktisk er der mange forældre til et vandmand-barn, der tror, at netop deres barn er noget helt særligt sammenlignet med andre børn. Til gengæld er det svært for disse forældre at bruge håndbøger om opdragelse eller andres velmenende gode råd. Det er svært at få dette barn til at sidde stille i flere timer ad gangen. Der skal ske noget, og det helst hele tiden. Den lille vandmand er fyldt med mærkelige modsigelser, så det er ikke let at vise det en retning i livet.

Sandheden er da også, at der ikke kun er én rigtig vej, men at barnet må prøve sig frem. Dette barn har ingen idé om, hvor det er på vej hen, men det har afgjort ideer om, hvordan det når dertil. Inden skolealderen har dette barn læssevis af venner, så det i perioder kan føles som om du bor på en hovedbanegård. Hvis du bemærker det, så vil det igennem opvæksten have venner fra alle sociale lag.

Der er ikke nogen snobbede præferencer og den stærke individualitet giver ikke behov for at spejle sig i vennerne. Vandmand-barnet kan være lidt klodset. Det hele kan gå for hurtigt og det kan glemme at se sig for. Forvredne knæ og ankler eller forstuvninger kan give flere besøg på skadestuen.

Forældrevejledning til dette stjernetegn

For meget intimitet og tosomhed kan næsten kvæle en lille vandmand. Det fungerer bedst i grupper. Understøt koncentration og hukommelse, især det sidste kan ikke trænes for meget. Barnet er fristet af at springe over, hvor gærdet er lavest. Så er du advaret! Mentalt er der fart på. Tablets og anden elektronik er som en magnet på barnet, og her bør du passe på, det ikke bliver for meget.

Karakterbogen fra skolen fortæller om både ris og ros. Lad barnet holde fast i sin drøm, også hvis den er sær. Der kommer hurtigt en ny og så er den første glemt. Kommer barnet ikke hjem til aftalt tid, så er det rigtig, hvis det siger, at det havde glemt tidspunktet.

Stjernetegn Fisk– 20/02 – 20/03

Sådan oplever du den lille fisk

Fisken er charmerende og ved præcist hvordan den skal få sin vilje ved at smile sødt. Når du får et fiske-barn, vil du opleve, at der er meget natteroderi. De er nemlig natteravne fra naturens side. Hos et fiske-barn er der stærke positive og negative kræfter, og det giver følelseslivet stærke impulser. Allerede når barnet skal have et navn, bliver det svært.

Et helt særligt lille liv, der sikkert vokser op og bliver noget særligt, fortjener et storslået navn. Dette barn er sjældent hysterisk eller skrigende, men får alligevel alt, hvad det ønsker sig. Opskriften er at charme sine omgivelser, for ingen kan stå for barnets charmerende og rolige facon. Det er også et godt værn imod at miste omgivelsernes opmærksomhed og opmuntring, som barnet er så afhængig af.

Nu kan det lyde som om, at du har fået en lille let engel i varetægten, men det er ikke hele sandheden. Hvis der findes begrebet et ”begynderbarn”, så har du fået det stik modsatte. Et fiske-barn formår at vende døgnet rundt. Det sover om dagen, og er lysvågen om natten. Du tror, at det vokser fra den vane, men det er ikke sikkert. Det falder fiske-barnet meget unaturligt med daglige rutiner, det passer simpelthen ikke til dets natur.

Hurtigt finder du ud af, at du har fået et barn ud over det sædvanlige. Hvis ikke, så opdager du det, når barnet starter i skole. Skolesystemet passer heller ikke til den lille fisk. Fiske-barnet kræver en sund mængde opmærksomhed og anerkendelse, det vil lægges mærke til og opmuntres. Kun hjerteløse forældre vil nægte sit charmende fiske-barn dette.

Forældrevejledning til dette stjernetegn

Vejled barnet blidt med alle dets drømme i behold. Masser af leg og musik stimulerer og opøver barnets kreativitet og fantasi. Fiske-barnet er ikke hurtigt, men kræver god tid. Det giver udfordringer, men forhåbentligt også en lektie i ikke at blive en slave af uret. Den sensitive natur bør beskyttes imod grovheder som f.eks. mobbende børn.

Er barnet uroligt eller måske sløjt, så masser dets fødder. Fisken er meget modtagelig gennem sine fødder. I perioder er det lettere at tilpasse dig barnets rytme end at få det til at følge din. Et fiske-barn følger sine egne regler, og det kan ligne mangel på ansvar. Det må lære om grænser.

Hop ind i facebookgruppen “Mama’s Support” – her kan du møde andre gravide.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: